Online marketing – chcete, aby Vás všetci našli? Optimalizujte! - Drahošová, Martina
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Optimalizácia firemnej webovej stránky pre vyhľadávače je kľúčovým krokom pre zviditeľnenie a vytvorenie postavenia webovej stránky na internete. Vytvorenie a štruktúra URL tak, že vyhľadávajúci ľahko porozumejú informáciám, ktoré nájdu.