Čínsky drak rozvíril českú kotlinu - Pressburg, Adrian Peter
Návšteva čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga v Českej republike. Hospodársky plán Číny na roky 2016-2020. Cesta inovatívneho, koordinovaného, ekologického a otvoreného rozvoja ekonomiky štátu. Kultivácia vzťahov so 16 postsocialistickými štátmi. Prečo si čínsky prezident vybral návštevu Prahy.