Coboty - kooperatívne roboty - Gregor, Milan
Robotika a postupné ovládanie produkčných systémov v podnikoch robotmi. Zvládnutie všetkých automatizačných procesov. Výhody využívania cobotov - kooperatívnych robotov a trendy výskumu na Slovensku.