Vplyv inovácií na udržateľný rozvoj horských stredísk - Kučerová, Jana
Teoretické východiská problematiky. Charakteristika skúmaných horských stredísk na Slovensku. Kapacita a výkony skúmaných horských stredísk. Inovácie zavedené v skúmaných horských strediskách. Netechnologické inovácie v skúmaných horských strediskách. Vplyv zavedených inovácií na udržateľný rozvoj stredísk.