Analýza motivačných faktorov v interkultúrnom prostredí v hoteloch na Slovensku - Mazúchová, Ľudmila
Teoretické východiská motivačných faktorov. Motivácia zamestnancov a porovnanie motivačných faktorov v sieťových a nezávislých hoteloch na Slovensku. Výskledky dotazníkového prieskumu.