Klasifikácia zamestnaní sa aktualizovala - Krabáč, Jozef
Národná klasifikácia zamestnaní SK ISCO-08 bola aktualizovaná Vyhláškou ŠÚ SR č. 384/2015 Z. z. a od 1.1.2016 nahradila predchádzajúcu verziu z roku 2011. Klasifikácia vychádza z Medzinárodnej štandardnej klasifikácie zamestnaní ISCO-08, ktorú vypracovala Medzinárodná organizácia práce.