Cykloturistika jako udržitelná forma dopravy v podmínkách České republiky - Drmolová, Jitka
Udržateľný cestovný ruch v prepojení so šetriacimi formami dopravy. Cykloturistika v podmienkach Českej republiky. Podpora využívania bicykla ako dopravného prostriedku v EÚ. Analýza dopytu po cykloturistike v Čechách. Výsledky dotazníkového prieskumu. Návrh modelu partnerstva verejného a súkromného sektora podporujúceho cyklodopravu.