7 otázok, ktoré vám pomôžu zistiť emočnú inteligenciu kandidáta na pohovore - Deutschendorf, Harvey
Organizácie hľadajú zamestnancov, ktorí vedia spolupracovať a prispôsobovať sa zmenám. Emočná inteligencia zahŕňa sebauvedomenie, sebakontrolu, motiváciu, empatiu a sociálne zručnosti. Otázky, ktoré pomôžu zistiť spôsob myslenia kandidátov na vstupných pohovoroch.