Tvorba hodnoty pre zákazníkov - Košalko, Ivan
Tvorba hodnoty pre zákazníka a ako vníma hodnotu zákazník. Zlepšovanie kvality a rozširovanie úžitkových vlastností zákazníkovi. Kvalita produktu, úroveň služby a kultúrna hodnota. Príklady tvorby hodnoty pre zákazníka.