Cameron tlačí na pílu - Pressburg, Adrian Peter
Kampaň ministerského predsedu Davida Camerona za reformy, ktoré považuje za podmienku zotrvania Veľkej Británie v Európskej únii. Klesanie príťažlivosti EÚ. Cameron ako reformátor a nie likvidátor hospodárskeho a obchodného spoločenstva krajín strarého svetadielu. Migračná megavlna 2015 a nárast priaznivcov Brexitu, t.j. odchodu Británie z EÚ. Hľadanie spoločnej reči vo V4.