HR-úsek a tvorenie hodnoty - čím začať? - Burger, Ivan
Tvorenie hodnoty (Value Creation) pre podnikový manažment a každý podnikový úsek. Strategická orientácia HR-úseku a typy stratégií konkurencieschopnosti. Akým spôsobom uspieť v konkurencii. Stratégia "cenový vodca", "najlepší servis" alebo "produktový vodca". Analyzovanie podmienok úspešnosti HR-úseku a vytváranie hodnoty pre podnik.