Potraviny od J&T sa dočkajú reparátu - Legéň, Marek
Kaziace sa vzťahy potravinových reťazcov Terno, Moja Samoška a Hypernova s dodávateľmi. Problémy s uhrádzaním dodávateľských faktúr. Miznúci tovar na pultoch. Stopa J&T v potravinárskom maloobchode. Investície spoločnosti Sandber Capital a prevzatie prevádzok Terno, Moja Samoška a Hypernova.