Digital Consumer in Segment of Seniors and Their Impact on Dynamization of Service Enterprises - Čukanová, Miroslava, 1984-
Výdavky za nákupy realizované prostredníctvom internetu za posledných päť rokov u seniorov. Využívanie internetu a úroveň digitálnej gramotnosti seniorov. Kategórie online nákupov medzi seniormi. Dynamizácia podnikania v sektore služieb.