Aj Amazon sa zahryzol do kameňa - Legéň, Marek
Trend otvárania kamenných obchodov pre e-shopy. Kamenné kníhkupectvo najväčšieho elektronického predajcu Amazon. Faktory, ktoré hovoria v prospech fyzickej predajne. Bližšie k zákazníkom. Rozširovanie kamenných obchodov takých e-shopov ako sú Martinus.sk, Mall.sk, Alza.sk, Hej.sk.