Characteristic of project management in small and medium-sized enterprises - Kozlowski, Remigiusz
Riadenie malých a stredných podnikov a zavádzanie nových produktov a služieb na trh. Inovačné riešenia a meniace sa požiadavky klienta. Identifikovanie a zhodnotenie vybraných oblastí týkajúcich sa kvalitatívnych charakteristík projektového riadenia v malých a stredných podnikoch.