Business intelligence as a key information and knowledge tool for strategic business performance management - Rajnoha, Rastislav
Riadenie výkonov podľa tradičných prístupov založených na metódach a modeloch finančných ukazovateľov podniku. Moderné prístupy založené na komplexnosti, podporované znalosťami Business Intelligence. Vybrané výsledky výskumu týkajúce sa komplexného strategického a efektívneho riadenia podnikových výkonov.