Administratívna finančná kontrola a finančná kontrola na mieste v podmienkach územnej samosprávy - Konečná Veverková, Ingrid
Informácia o vykonávaní administratívnej finančnej kontroly a finančnej kontroly na mieste v zmysle zákona č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorým sa zrušil zákon č. 502/2001 Z. z. o finančnej kontrole a vnútornom audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Nový zákon je účinný od 1. januára 2016.