Záverečný účet obce – účtovanie výsledku rozpočtového hospodárenia - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika, ktorá je aktuálna v prvých mesiacoch rozpočtového roka a úzko súvisí so spracovaním záverečného účtu obce. Otázky súvisiace s výpočtom prebytku, resp. schodku rozpočtu obce. Vybrané skutočnosti, ktoré ešte stále vyvolávajú nejasnosti a spôsobujú problémy pri zostavovaní záverečného účtu obce, najmä pri výpočte prebytku, resp. schodku rozpočtu.