Vnitřní model migrace: empirická studie panelových dát ČR - Kureková, Lucia
Vplyv vybraných spoločensko-ekonomických determinantov na mieru migrácie v Českej republike. Definovanie rovnice modelu vnútornej migrácie Českej republiky. Neoklasický model migrácie. Migrácia a empirické štúdie.