Analýza malého a středního podnikání jako stabilizátory ekonomiky - Fialová, Vendula
Analýza závislosti HDP a MSP na burzovom indexe PX. Vymedzenie MSP. Výkony MSP. Vývoj ekonomiky a HDP. Kapitálový trh a burzový index ako indikátor. Regresia ako nástroj analýzy dát.