Digitalizácia obchodu, práce a mediálnej komunikácie ako východisko pre formovanie e-politiky - Kyška, Roland
Analýza prostredia a procesov, ktoré prebiehajú v kontexte nástupu moderných komunikačných technológií. Digitalizácia obchodu. Digitalizácia práce. Digitalizácia médií a komunikácie. E-ekonomika ako inšpirácia pre e-politiku.