Cultural Impact on Inovations Diffusion Across the European Markets - Štetka, Peter, 1986-
Modelovanie difúzie inovácií. Normatívny a informačný mechanizmus difúzií inovácií. Segmentačné princípy európskeho trhu s inováciami.