Michaela Koller: Regulace musí být co nejefektivnější - Cigánik, Jan
Rozhovor s generálnou riaditeľkou Insurance Europe a tajomníčkou GFIA (Global Federation of Insurance Associations), Michaelou Koller, ktorá predstavila svoj pohľad na fungovanie európskeho poisťovníctva.