Zelená kniha o retailových finančních službách. Další regulace za dveřmi? - Kunertová, Tereza
Zelená kniha retailových finančných služieb. Konzultačný materiál Európskej komisie mapujúci súčasnú úpravu jednotlivých členských krajín v tejto oblasti. Regulatórne snahy v oblasti finančných služieb zo strany EÚ a otázky vyplývajúce z tejto konzultácie.