Impact of European integration process on value added creation in chosen member countries - Kubala, Jozef
Input output analýzy - národné a medzi krajinami. Štrukturálna dekompozícia. Sektorová analýza pridanej hodnoty generovanej exportom do EÚ - sektorová dekompozícia.