Osobyj status Velikobritanii v Jevropejskom sojuze - Lipková, Ľudmila
Špeciálne postavenie Veľkej Británie v Európskej únii. Požiadavky Veľkej Británie na reformy v rámci EÚ. Vzťah britských politikov a verejnosti k Brexitu - k otázke vystúpenia z EÚ. Postoj EÚ k Brexitu. Dopady Brexitu na Veľkú Britániu.