Internetové diskuze jako zdroj poučení - Lhotská, Kateřina
Výpovede o tom, ako vnímajú poistenie poistenci. Nezrozumiteľné produkty definované komplikovanými formuláciami. Nenaplnené očakávania poistených osôb a dôvera v poisťovníctvo. Internetové diskusie o tom, na čo sa poistenci sťažujú najčastejšie.