NATO je reliktem studené války - Škvrnda, František
Globálna kríza a jej dôvody. Severoatlantický pakt a členstvo SR v ňom. Verejná mienka občanov SR o Európskej únii. Budúcnosť EÚ. Tlak na prijatie dohody o Transatlantickom obchodnom a investičnom partnerstve (TTIP).