Novinky z Evropské unie - Kunertová, Tereza
Smernica Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/97 zo dňa 20. januára 2016 o distribúcii poistenia (IDD), ktorá postupne nahrádza smernicu Európskeho parlamentu a Rady 2002/92/ES zo dňa 9. decembra 2002 o sprostredkovaní poistenia (IMD). Hlavné ciele a predmet prepracovaných zmien.