Odkladanie pôrodov do vyššieho veku a nízka plodnosť v krajinách Vyšehradskej skupiny - Šprocha, Branislav
Analýza zmien v intenzite a charaktere plodnosti krajín V4 v spojitosti s procesom odkladania arekuperiácie.