Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby dosahujúcej len príjmy zo závislej činnosti za rok 2015 - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňové priznanie typu A a jeho použitie. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka a na manželku.