Nové aspekty podania dodatočného daňového priznania od 1.1.2016 - Jurčíková, Božena
Legislatívna úprava podania daňového priznania, opravného a dodatočného daňového priznania. Podanie daňového priznania k dani z príjmov. Podanie dodatočného daňového priznania k dani z pridanej hodnoty, dodatočného kontrolného výkazu, dodatočného súhrnného výkazu. Používanie tlačív. Podanie dodatočného daňového priznania k miestnym daniam. k dani z motorových vozidiel.