Předsedkyně AČPM Jiřina Nepalová: Role pojišťovacího makléře je významná - Cigánik, Jan
Rozhovor s riaditeľkou spoločnosti RENOMIA Jiřinou Nepalovou, predsedkyňou AČPM (Asociácia českých poisťovacích maklérov), ktorá predstavila svoje názory na aktuálne dianie v rámci poistného trhu.