Zmeny v zákone o dani z príjmov so zameraním na daňovníka v reštrukturalizácii - Horniaček, Peter
Zmeny vykonané novelou zákona o dani z príjmov č. 253/2015 Z.z. v oblasti zdanenia daňovníka v reštrukturalizácii. Keďže tieto zmeny vyplynuli predovšetkých z novely zákona o konkurze a reštrukturalizácii, na ktorú reagovali aj postupy účtovania v podvojnom účtovníctve, autor článku ich približuje ako súčasť krátkeho prehľadu zmien vykonaných v týchto predpisoch.