Fluktuácia a stabilizácia zamestnancov v hoteloch na Slovensku - Vetráková, Milota
Teoretické aspekty fluktuácie a stabilizácie zamestnancov. Negatívne dôsledky fluktuácie zamestnancov. Stabilizácia zamestnancov. Názory zamestnancov a manažérov hotelov na hodnotenie dôvodov fluktuácie a potrebu stabilizácie. Výsledky prieskumu.