Predikcia príjmov z investície vo vybraných hoteloch - Hruška, Miroslav
Použitie neurónových sietí v ekonómii a cestovnom ruchu. Aplikácia metódy neurónových sietí na predikciu príjmov z investície v dvoch vybraných hoteloch.