Verejné obstarávanie po novom - Zachar, Juraj
Pravidlá verejného obstarávania. Nové smernice Európskeho parlamentu, upravujúce oblasť verejného obstarávania. Jednotlivé ustanovenia nového zákona, ktorý nadobúda účinnosť 18.4.2016.