Pracovné ambície absolventov cestovného ruchu Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela z roku 2015 - Gúčik, Marián
Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom bolo identifikovať zhody a rozdiely v motivácii k štúdiu a v pracovných ambíciách absolventov cestovného ruchu, ktorí ukončili štúdium na Ekonomickej fakulte UMB v akademickom roku 2014/2015 s motiváciou a ambíciami absolventov v predchádzajúcich rokoch.