Regulace sekuritizace: promarněná příležitost? - Król, Jiří
Sekuritizačný trh v Európe a finančná kríza. Pojem sekuritizácia a čo umožňuje sekuritizácia. Financovanie malých a stredných podnikov pomocou syntetickej sekuritizácie. Investičné fondy regulované smernicou AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive), ktoré poskytujú úvery podnikom v jednotlivých krajinách EÚ pomocou rôznych fondových štrukúr sa nariadením ELTIF (European Long Term Investment Fund) budú môcť úverovať cezhranične.