S čínskym drakom zoči-voči - Žitňanský, Eduard
Skúsenosti spoločnosti Kinex v Bytči so spoluprácou s čínskymi partnermi. Iné štandardy podnikania v Číne ako v Európe. Nadbytok kapitálu v Číne a investície najmä v Afrike a Ázii. Šanca pre slovenské firmy.