Solvency II - řízení a organizace procesu výpočtů - Lavrenčík, Petr
Reforma regulujúca európske poisťovníctvo Solvency II, prinesie veľa nových zmien. Dosah týchto zmien na poisťovne a efektívne riadenie oddelenia rizík v poisťovni. Procesné riadenie a organizácia procesov výpočtu technického zaistenia poisťovne.