Ako zvládnuť rozvoj firmy bez zbytočných komplikácií - Kollárová, Zuzana
Niekoľko skúseností z praxe, ktoré prinášajú efekt a úspech v riadení firmy. Flexibilné pracovné miesta. Plánovanie. Finančný prínos zamestnanca. Manažovanie úveru a rizika.