Towards the problems of isurance and insurance market and insurance in the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Charakteristika neživotných rizík. Medzinárodné riziko ako súčasť neživotného rizika. Klasifikácia medzinárodného rizika. Charakteristika obchodného, ekonomického a politického rizika. Poistenie medzinárodného rizika na slovenskom poistnom trhu.