Čo príde po Paname - Makarová, Xénia
Téma o daňových rajoch a ich ponúkanej možnosti obísť zákonom dané platenie daní. Kauza Panama papers. Najznámejšie daňové raje. Prispôsobenie sa vonkajšiemu tlaku a odtajňovanie informácií. Dôležité účinné postihovanie daňových únikov.