Flood Warning and Forecasting System - Ferencz, Vojtech
Preventívne a kontrolné opatrenia proti záplavám. IRS - integrovaný záchranný systém. Klasifikácia záplav a príčiny ich vzniku. Projekt POVAPSYS - predpovedanie a varovanie pred povodňou na Slovensku.