Economic impact of the energy transition - Naščáková, Jana
Stimulácia ekonomiky územia, monitorovanie investícií do energeticky úsporných opatrení a ich vplyv na miestnu ekonomiku a tvorbu pracovných miest. Zmena vnímania vynaložených prostriedkov, pokiaľ ide o zdroje. Ekonomický dopad energetického prechodu na miestnej úrovni.