Y ahora que, Venezuela? - Goda, Samuel
Vnútroštátna politika Venezuely počas pôsobenia prezidenta Huga Cháveza. Zahraničná politika a nadštandardné vzťahy s Kubou. Venezuela ako jeden zo zakladajúcich členov integračného zoskupenia - UNASUR. Vzťah k USA. Politická situácia po smrti H. Cháveza.