Psychological Effect of Stressfull Workplace on the Performance of the Employees - Matkovčíková, Natália, 1982-
Záťaž a stres ovplyvňujú komplexné manažérske odborné spôsobilosti pri zvládavaní konfliktných situácií na pracovisku. Pracovný výkon ovplyvňujú mnohé faktory vo firme, predovšetkým fyzické a psychické faktory pracovného prostredia. Psychologický efekt stresujúceho pracoviska a výkonnosť zamestnancov.