Požiadavky výkonu pracovných činností a príprava vzdelávacích aktivít - Matulčíková, Marta, 1964-
Požiadavky na výkon práce sú základom pracovnej uplatniteľnosti. Problémy zvyšovania výkonnosti zamestnancov, t.j. kritériá ako vybrať na danú pozíciu zamestnanca nielen s optimálnou kvalifikáciou, ale aj spôsobilého využívať vhodné postupy a spôsoby dosahovania cieľov v konkrétnych podmienkach.