Firmy a podnikatelia čakajú na systémové riešenia - Kollárová, Zuzana
Očakávania slovenských podnikateľov v prístupe k ich potrebám a požiadavkám. Absencia systémových opatrení zameraných na zlepšenie súčasného stavu. Neprehľadná legislatíva. Čo chystá vláda pre firmy a podnikateľov. Potreba zásadnej reformy inštitucionálnej podpory malých a stredných podnikov.